Kwaliteitsrapport is klaar!

print deze pagina
Tot afgelopen jaar stelde De Berkelhof ieder jaar een jaarverslag op. Dit zogenoemde ‘maatschappelijke jaarverslag’ was altijd een verplichting vanuit de overheid, maar dit is komen te vervallen.
Toch zijn wij er nog mee doorgegaan. In het verslag blikken we altijd terug op hoe het jaar is verlopen. Inhoudelijk, financieel en ook een beetje persoonlijk.

In loop van de jaren hebben we meer en meer samengewerkt met de bewoners en deelnemers en langzamerhand is het jaarverslag een ‘fotoboek’ geworden waar wij met z’n allen graag in bladeren.

De overheid stelt vanaf 2017 een kwaliteitsrapport verplicht. Deze dient te rapporteren hoe het gaat met de bewoners en deelnemers, met de medewerkers en de organisatie. De insteek is niet alleen een terugblik, maar ook leren en verbeteren uit ervaringen. Veel van deze punten hadden wij al in ons oude jaarverslag. Gaat alles dan nu dubbelop? Zeker niet!

Op de website vind je nu een nieuw kopje onder ‘organisatie’, namelijk ‘Kwaliteitsrapport’!

Hier staan twee versies op:
- Het officiële jaarverslag met veel tekst en uitleg.
- De publieke versie met veel foto's (voor onszelf), omdat wij de gedachte van het fotoboek niet los wilden laten!

Als je wil weten hoe het zit met de cijfers, dan is dit te vinden op de website van VWS Jaarverslagen zorg, of gewoon op onze eigen website onder ‘Jaarverslagen’.

Stichting De Berkelhof
Haarlosesteeg 4, 7273 PV Haarlo | T (0545) 26 17 22 | E info@deberkelhof.nl | Disclaimer