Aanmelden

print deze pagina
Wie wil deelnemen aan de dagbesteding van De Berkelhof kan dit via een indicatie voor dagbesteding.
De Berkelhof biedt zorg in natura (ZIN) voor zorgvragers vanuit de WLZ. Verder zijn er contracten voor ZIN met verschillende gemeentes. In sommige situaties kan het ook met een PGB.

Onze doelgroep is:
volwassen mensen met een verstandelijke beperking.

In verband met de structuur bij De Berkelhof is het niet mogelijk om dagbesteding te genieten met de zorgvraag (besloten) wonen met zeer intensieve begeleiding, verzorging en gedragsregulering (ZZP 7). Bij de zorgvraag dagbesteding met intensieve begeleiding, verzorging en gedragsregulering (ZZP 6) gaan wij in overleg om te bepalen of wij de juiste zorg kunnen leveren.

Vanuit de WMO komen andere indicaties, met name voor mensen met een autistische spectrum stoornis (ASS). Ook hierbij wordt goed gekeken of De Berkelhof goed bij de zorgvraag kan aansluiten.
Daarbij volgen wij het advies van onze gedragsdeskundige.
We hebben slechts beperkte mogelijkheden voor mensen met een lichamelijke beperking.

Om onnodig opslag van persoonlijke gegevens te voorkomen vragen wij bij interesse gewoon even te bellen. Dan kunnen vervolgafspraken worden gepland.

Indien er vragen zijn kan er contact worden opgenomen met onze directeur Susanne Krisse of met de teamleider zorg dagbesteding (via 0545-26 17 22 of 0545 - 26 16 28).
 
Wachtlijst
Actueel overzicht bezetting dagbesteding:
 
  Ochtend Middag
Maandag Volledig bezet Volledig bezet
Dinsdag Open plek Open plek
Woensdag Open plek Open plek
Donderdag Open plek Open plek
Vrijdag Open plek Open plek

Stichting De Berkelhof
Haarlosesteeg 4, 7273 PV Haarlo | T (0545) 26 17 22 | E info@deberkelhof.nl | Disclaimer