Winkel

print deze pagina
Op De Berkelhof worden veel producten verbouwd, verkregen en gemaakt. Deze worden normaal gesproken door deelnemers uit de dagbesteding in onze eigen winkel verkocht.

Helaas is de winkel momenteel in verband met corona GESLOTEN. We vinden het enorm jammer, maar in verband met onze kwetsbare doelgroep kunnen wij geen risico's lopen.

Winkelen op bestelling
Maar..... we missen onze klanten wel enorm. En, de productie gaat gewoon door in de werkplaats en creatieve ruimte van de dagbesteding. Daarom willen we kenbaar maken dat wij op bestelling graag producten aan u leveren!
Belt u met de dagbesteding (0545 - 26 16 28) of stuurt u een mail naar dagbesteding@deberkelhof.nl en samen kunnen we overleggen hoe we de producten op een veilige manier aan u kunnen leveren.

Normaal gesproken.......nu dus even niet:
Afhankelijk van het seizoen zijn er allerlei verse producten verkrijgbaar, zoals jams, sauzen, sappen, appeltaart, eieren, groenten, fruit en ook diverse ambachtelijke producten.
In de winkel kunt u zich ook aanmelden om zelf fruit te plukken. U kunt het geplukte dan achteraf afrekenen.

Leuk om te geven, leuk om te krijgen
In onze winkel verkopen wij ook diverse pakketten, samengesteld uit onze zelfgemaakte producten in verschillende prijsklassen. Heeft u wensen: vraag ernaar. 

Kerstpakketten
Graag willen wij ook de kerstpakketten onder de aandacht brengen. Wij kunnen diverse leuke pakketten in elkaar zetten, voor uw familie, relatie, medewerkers, etc. etc. Ook hier kunt u uw wensen uiteraard aangeven!

Stichting De Berkelhof
Haarlosesteeg 4, 7273 PV Haarlo | T (0545) 26 17 22 | E info@deberkelhof.nl | Disclaimer