Tevredenheid

print deze pagina
Tevredenheidsonderzoek
Wij vinden het belangrijk dat onze bewoners en deelnemers tevreden zijn. Daarom houden wij jaarlijks een tevredenheidsonderzoek, waar de bewoners en deelnemers, maar ook de begeleiders en vrijwilligers kunnen aangeven over welke aspecten van de zorg zij tevreden zijn en wat er verbeterd kan worden. De mogelijke verbeterpunten nemen wij weer mee, zodat we hier samen van kunnen leren bij al onze verdere ontwikkelingen.

Op De Berkelhof wordt veel rekening gehouden met de wensen van onze bewoners en deelnemers. Van het samenstellen van onze menu’s tot het uitzoeken van foto’s voor in onze folder: wij proberen onze bewoners en deelnemers overal zoveel mogelijk bij te betrekken. Op deze manier combineren we professionele zorg met een open en huiselijke sfeer, waar een ieder zich thuis voelt.

Zorgkaart Nederland
​Naast het zelf meten van de tevredenheid, is het ook mogelijk dat mensen een waardering uitspreken over De Berkelhof op zorgkaartnederland.nl
​Dit kan iedereen doen die zorg heeft (gehad) van ons: alle deelnemers en bewoners (eventueel met behulp van hun belangenbehartigers).
​We vinden het erg fijn als u het voor ons invult!

Tevredenheidsonderzoek 2021
Ook in 2021 heeft onafhankelijk onderzoeksbureau Ipso Facto weer een cliëntervaringsonderzoek voor ons uitgevoerd. Hierbij zijn zowel de deelnemers van de dagbesteding, als onze bewoners geïnterviewd. Het rapport van de bewoners is hier in te zien, en het rapport van de deelnemers dagbesteding hier

Tevredenheidsonderzoek 2019
Ook in 2019 is er een zeer uitgebreid onderzoek geweest onder onze bewoners, uitgevoerd door het bureau Ipsofacto. 
De conclusie van de resultaten is hier in te zien.

Tevredenheidsonderzoek 2017
Er is door een onafhankelijk onderzoeksbureau een cliëntervaringsonderzoek voor 2017 uitgevoerd. Hiervoor is een instrument uit de waaijer gebruikt: Ipso facto cliëntervaringsonderzoek.
​De conclusie van de resultaten is hier in te zien.
 

Stichting De Berkelhof
Haarlosesteeg 4, 7273 PV Haarlo | T (0545) 26 17 22 | E info@deberkelhof.nl | Disclaimer