De Berkelhof viert haar 10-jarig jubileum!

print deze pagina
Wat een feest! 10 jaar geleden heeft Stichting De Berkelhof haar naam gekregen, en dat hebben we vrijdag 24 mei 2019 goed gevierd. Op de locatie van de voormalige zorgboerderij ‘t Memelink is destijds een herstart gemaakt.

We zijn ondertussen gegroeid tot een kleine, maar stevige organisatie met als doelgroep mensen met een verstandelijk beperking. Er is een woongroep voor zeventien bewoners en daarnaast is er een mooi aanbod bij de dagbesteding.

’s Middags was er een receptie voor genodigde relaties, buren, alle deelnemers van de dagbesteding en bewoners. Het uitstekende weer hielp er ook nog eens goed aan mee.

Na de opening door de voorzitter van de Raad van Toezicht Herbert Wensink, wethouder mevrouw M. van Haaren en directeur Susanne Krisse hebben we getoast op dit mooie jubileum. Gelukkig hielden de sprekers er rekening mee dat het spelletjesparcours, de goochelaar en de dansoptredens belangrijker waren dan luisteren naar lange speeches. Het was dan ook een dolle middag vol met enthousiaste mensen.

‘s Avonds was er feest voor bewoners, familieleden, medewerkers en vrijwilligers. Goed verzorgd gaf De Berkelhof een bedankje aan alle betrokkenen die er mede voor gezorgd hebben dat dit een succesvolle mijlpaal is geworden.

Tijdens deze dag is ook onze nieuwe missie en visie bekend gemaakt. Deze is hier te bekijken in een filmpje.

Stichting De Berkelhof
Haarlosesteeg 4, 7273 PV Haarlo | T (0545) 26 17 22 | E info@deberkelhof.nl | Disclaimer