Coronatafel

print deze pagina
Corona - we waren er bang voor, ineens was het heel erg dichtbij. We hebben ons er samen doorheen geslagen en toen was plotseling alles weer gewoon en gingen we weer normaal verder. Of toch niet helemaal?  

Blijkbaar functioneert de mens een beetje zo - worstelt zich door tijden van onmacht heen en functioneert tot het moment dat het niet meer gaat.  

Met deze gedachten hebben Susanne Krisse, directeur bestuurder van kleinschalige zorgorganisatie Stichting De Berkelhof, en Jeannet Smulders eigenaar en coach van Ita Est (coaching en trainingen), de koppen bij elkaar gestoken met als resultaat de ‘coronatafel’

De coronatafel is een bijeenkomst van drie uur, voor kleine groepen medewerkers van De Berkelhof. De groepen zijn gemengd, dus groeps- en functie-overstijgend. Samen elkaar als mens ontmoeten en ruimte hebben om ieders persoonlijke verhaal te delen, te herkennen en te erkennen. En natuurlijk ook kennis opdoen over hoe trauma’s en onvoorspelbare situaties bij de mens werken.  

De reacties van de medewerkers op de bijeenkomsten waren alleen maar positief. Het was fijn om even stil te staan bij wat we allemaal beleefd hebben, en te leren dat het goed is om je soms moe of bang te mogen voelen - juist ook wanneer het net even wat beter gaat. 

De conclusie van de medewerkers van De Berkelhof:  
Zien wat iedereen heeft gepresteerd! Uiteindelijk zijn we er doorheen gekomen; Samen! 


Stichting De Berkelhof
Haarlosesteeg 4, 7273 PV Haarlo | T (0545) 26 17 22 | E info@deberkelhof.nl | Disclaimer