Weer een brief van varken Bess!

print deze pagina
25-03-2020
Dag lieve mensen,

Hier ben ik weer. Ik hoorde dat jullie het fijn vinden om een brief te ontvangen, dus ik ga jullie vaker schrijven. Ik doe dat niet alleen hoor, ik kan best veel maar, heb geen verstand van computers.
De brief komt op de site en een linkje op Facebook, misschien word ik nog beroemd, ha ha.

Via Facebook kun je me een reactie sturen als je dat wilt, en als ik tijd heb, zal ik reageren. Ik zit natuurlijk niet elke dag achter de computer, knor knor.

Hebben jullie een leuk weekend gehad?? Wat een lekker weertje is het al hé. Het is voorjaar en daar ben ik heel blij om. Ik hou van het voorjaar, het zonnetje. Maar ook de mooie bloemen en het lekkere nieuwe gras, en alle baby dieren die worden geboren. Zo leuk allemaal.

Op de boerderij was het gezellig. Bewoners kwamen lekker naar buiten om te genieten van de zon. Stukje wandelen of fietsen.

Ik hoorde dat heel veel mensen naar buiten gingen, dat is fijn. Ben jij ook buiten geweest?  Wel goed afstand houden, hé.  Ik hoorde dat niet alle mensen dat doen en dat is heel dom. Je moet 1,5 meter afstand houden. Ik heb dat na gemeten. Als ik op mijn buik lig en mijn linker voorpoot naar voren uitstrek en mijn rechter achterpoot naar achter strek, je weet wel net zoals superman dat doet, dan is het 1,5. Slim hé, ik ben ook een slim varken.

En weet je wat ook zo leuk was. Er kwam een hele lieve mevrouw (ik geloof dat ze Annie heet) en die heeft een doos met boeken voor ons neergezet bij de brievenbus. Zomaar voor de bewoners om te lezen. Dat is toch lief hé. En spekjes en appels. Ik hoop dat ik er nog een lekker appeltje van krijg. Maar dat denk ik wel.

We hebben deze mevrouw niet kunnen bedanken want ze mocht natuurlijk niet op bezoek komen. Misschien leest ze dit wel. Lieve mevrouw dank u wel, namens ons allen.

We zorgen hier erg goed voor elkaar. De kippen leggen lekkere eitjes zodat het personeel daar lekkere omeletjes van kan bakken. En zo helpen wij elkaar.
Zorgen jullie ook goed voor jezelf en de mensen met wie je woont, wel doen hoor! Dat is heel belangrijk. Het is allemaal best moeilijk voor iedereen, maar als we elkaar helpen, dan komt het vast weer goed.

Groetjes van al mijn dieren vriendjes, dikke knuffel van Bess

Stichting De Berkelhof
Haarlosesteeg 4, 7273 PV Haarlo | T (0545) 26 17 22 | E info@deberkelhof.nl | Disclaimer