Vacature Raad van Toezicht

print deze pagina
De Raad van Toezicht van de Berkelhof zoekt een nieuw lid
 
Heb je hart voor het werk van De Berkelhof? Kun je vanuit jouw expertise een bijdrage leveren?
De Berkelhof zoekt voor de Raad van Toezicht een nieuw lid met affiniteit voor zorgvragers met een verstandelijke beperking.

 
Functieomschrijving 
De Raad van Toezicht bestaat uit vier personen.
Samen zijn zij werkgever, toezichthouder en adviseur voor het bestuur. De raad volgt de Governancecode Zorg kleine zorgaanbieders.
 
Werkzaamheden
De Raad van Toezicht controleert o.a. de beleidsplannen, stelt de begroting vast en keurt het jaarverslag en de jaarrekening goed. Zij beoordeelt als werkgever de bestuurder/directeur. 
De raad vergadert minimaal 4-6 keer per jaar. Er wordt van de leden verwacht dat zij tijd besteden om hun deskundigheid als toezichthouder op orde te houden.
 
Functie-eisen
De Raad van Toezicht heeft meerdere taken en aandachtsgebieden. Deze taken en rollen worden onderling verdeeld. Wij zijn specifiek op zoek naar een nieuw lid met deskundigheid op het gebied van de zorg en doelgroep, waarbij de voorkeur uitgaat naar iemand met ervaring in het toezichthouden.

Er is sprake van een vergadervergoeding.
 
Voor nadere inlichtingen kunt u bellen met mevrouw L. van Milaan, voorzitter RvT, 06 -23335558. 
Uw gemotiveerde sollicitatie en CV kunt u tot 15 maart 2024 mailen naar karina.fremmer@deberkelhof.nl ter attentie van mevrouw L. van Milaan.
 

Stichting De Berkelhof
Haarlosesteeg 4, 7273 PV Haarlo | T (0545) 26 17 22 | E info@deberkelhof.nl | Disclaimer