Vacature Persoonlijk Begeleider Dagbesteding met groene vingers (32 uur)

print deze pagina
Over de vacature:
 
Dit ben jij

Jij, met een passie voor mensen en de natuur, ziet ons erf als de ideale plek om jouw expertise als persoonlijk begeleider in te zetten. Met kennis van tuinieren en groot onderhoud op diverse buitenterreinen ben jij degene die we zoeken. Als je liefde hebt voor het boerenleven en de vaardigheden om dit in te zetten voor zinvolle dagbesteding, willen we graag met je samenwerken.

Dit ga je doen

In de rol van persoonlijk begeleider op onze dagbesteding ben jij de drijvende kracht achter betekenisvolle dagen voor onze deelnemers. Naast je rol als begeleider ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van ons terrein, groot en klein, en het maken van plannen om ons terrein en het buitenleven in te zetten voor zinvolle en passende dagbesteding voor onze deelnemers.

Over ons

De Berkelhof, gelegen op een prachtig Achterhoeks erf, biedt geborgen zorg aan volwassenen met een verstandelijke beperking. Wij streven naar stabiliteit, gedeeld leren, en het inzetten van onze expertise. Ons doel is niet alleen zorg verlenen; we streven ernaar dat het goed gaat met onze bewoners, deelnemers, en medewerkers.
Onze dagbesteding verwelkomt ongeveer 40 deelnemers, inclusief bewoners, die gedurende de week in verschillende samenstellingen langskomen. We benutten ons erf, onze dieren, en het buitenleven, zonder bang te zijn om onze handen vuil te maken en de seizoenen te gebruiken voor een zinvolle dagbesteding.
Als dynamische en leergierige organisatie groeien en ontwikkelen we ons voortdurend. We breiden onze diensten uit om iedereen die bij ons woont en werkt passende geborgen zorg te bieden. Als jij iemand bent die de natuur als zijn tweede thuis beschouwt, met een talent voor groen onderhoud, nodigen we je van harte uit om deel uit te maken van onze gemeenschap.

Wat we bieden
 • Een veelzijdige werkplek voor onbepaalde tijd te midden van de prachtige natuur, waar je methodisch kunt werken en het buitenleven omarmt.
 • Een flexibele en evenwichtige werk-privébalans.
 • De energie van 10 enthousiaste collega's die jou waarderen en ondersteunen.
 • Een werkplek waar je niet alleen gezien wordt, maar ook gewaardeerd voor jouw bijdrage.
 • Een uitgebreide inwerkperiode om je vol vertrouwen te laten beginnen.
 • Voortdurende professionele groei met toegang tot diverse scholingsmogelijkheden.
 • Duidelijk afgebakende verantwoordelijkheden in een organisatie waar open communicatie vanzelfsprekend is.
Bij De Berkelhof gaat jouw werk verder dan alleen een baan; het is een kans om te gedijen in een inspirerende omgeving en in een hecht team.
 
Wat jij te bieden hebt
 • Diploma in de zorg (MBO-V, SPH, of vergelijkbaar).
 • Aanvullende kennis op gebied van tuinieren, terrein onderhoud.
 • Empathie, geduld en een passie voor gehandicaptenzorg.
 • Methodisch onderlegd, goede communicatievaardigheden, zelfreflectie en teamspel.
 
Salaris
Conform cao-gehandicaptenzorg waarbij specifieke kennis afhankelijk van certificaten en opleidingen wordt meegewogen.
 
Interesse?
Als de kernwaarden van De Berkelhof – geborgen zorg, aandachtig kijken en luisteren naar onze bewoners en deelnemers - jou ook inspireren, willen we je graag ontmoeten.
Stuur je sollicitatiebrief met CV vóór 3 december naar mail@deberkelhof.nl, gericht aan J. Bloemendaal.
Gesprekken vinden plaats op donderdag 14 december.
 

Stichting De Berkelhof
Haarlosesteeg 4, 7273 PV Haarlo | T (0545) 26 17 22 | E info@deberkelhof.nl | Disclaimer