Vacature facilitair medewerker schoonmaak voor de zomerperiode

print deze pagina

Wil jij in de zomerperiode een steentje bijdragen in onze facilitaire dienst bij het schoon houden van de ruimtes van onze bewoners? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Samen met de collega's van het facilitaire team en de begeleiders van het wonen zorg je er voor dat onze bewoners in een schoon en leefbaar huis kunnen wonen. Je bent de spil in de huishoudelijke verzorging en ondersteunt de bewoner bij de werkzaamheden die de bewoner zelf niet kan doen. 

Je werkt volgens een vastgesteld rooster, waar je taken duidelijk door de coördinator van het facilitaire team zijn weergegeven. Er kan natuurlijk altijd iets tussendoor komen waardoor je dag een klein beetje anders verloopt, dus het zou fijn zijn als je flexibel bent ingesteld.

Wie zoeken wij?
Een spontane, betrouwbare en empathische medewerker die graag de handen uit de mouwen steekt!
Of je nu een scholier of student bent, of juist al heel veel ervaring hebt in het schoonmaken, wij staan open voor reacties van iedereen!

Wat bieden wij?
Een tijdelijk contract voor de periode van week 31, 32 en 33, waarbij wellicht week 30 en 34 ook nog ingevuld kunnen worden.
Het gaat om drie dagen per week (ca. 6 uur per dag), waarbij de werkdagen en werktijden in overleg zijn (voorkeur de dinsdag, woensdag en donderdag).

Uiteraard wordt je goed ingewerkt voorafgaand aan de vakantieperiode.

Solliciteer nu!!
Dus, wil jij je zomervakantie doorbrengen met een leuke groep mensen?
Stuur dan je sollicitatiebrief met CV naar info@deberkelhof.nl.

Als de interesse van onze directeur Susanne Krisse gewekt is, zal ze je uitnodigen voor een (digitaal) kennismakingsgesprek. 

Stichting De Berkelhof
Haarlosesteeg 4, 7273 PV Haarlo | T (0545) 26 17 22 | E info@deberkelhof.nl | Disclaimer