Brief van Bess voor de deelnemers - 10-04-2020

print deze pagina
Dag lieve mensen van de dagbesteding,

Er is al weer een week voorbij en er is weer van alles gebeurd. Zoals jullie weten ben ik een heel slim varken, maar ik kan ook nog heel goed luisteren. Ik hoor en zie bijna alles. Afgelopen weekend was het een drukte op het erf, natuurlijk alleen met de mensen die er wonen. Het was mooi weer dus veel mensen gingen lekker naar buiten.  En natuurlijk hebben we in Haarlo ook gehoord van de berenjacht.  Een aantal bewoners hadden knuffels verstopt en andere bewoners gingen die weer opzoeken. Het zag er zo gezellig uit dat ik bijna mee wilde doen.


En weet je er is hier nu een babbelbox, in het winkeltje. Dan kunnen de bewoners even babbelen met familie en vrienden als ze dat willen. Ze kunnen elkaar dan ook zien door het raam, da’s wel een beetje gek, maar dat moet door dat stomme virus. Ik zou willen dat die weg was en alles weer gewoon was.


Gelukkig gebeuren er hier veel leuke dingen, er komen veel kaartjes , tekeningen en cadeautjes voor de mensen hier, ze krijgen zelfs lekkere taart! Zomaar! Dat is toch ontzettend lief dat zoveel mensen aan ons, maar ook aan het personeel denken!


Buiten wordt er druk gewerkt want dat moet ook doorgaan. Er staan nieuwe fruitbomen, de moestuin wordt goed geschoffeld. En met het lekkere weer zaten er weer veel mensen buiten in de zon.
Ik hoorde dat jullie de werkboekjes leuk vinden. Ik ben alweer druk aan het zoeken naar leuke dingen. Hebben jullie de kwis al ingevuld?? Kun je een prijs mee winnen, hé.


En dan is het al zo weer Pasen. Ik hoorde dat de kippen gekleurd water krijgen. De ene keer rood en dan weer blauw en dan weer paars. Want dan gaan de kippen gekleurde eieren leggen, maar ik weet niet of ik dat wel geloven moet.


Via mijn tante heb ik hele leuke boekjes gekregen, omdat ik verhaaltjes schrijven zo leuk vind. Jullie krijgen allemaal een boekje met wat lekkers, zodat jullie met Pasen jullie eigen verhaaltje kunt gaan schrijven. Leuk toch?!? En als alles dan weer gewoon is en jullie weer op de dagbesteding komen kunnen we elkaar een verhaaltje voorlezen. Lijkt me heel gezellig. Voor nu wens ik jullie een heel fijn paasweekend. Misschien gaan jullie wel eitjes zoeken of een ijsje eten als het mooi weer is.     


Tot de volgende keer!


Dikke knuf van alle dieren en van mij Bess
 


Stichting De Berkelhof
Haarlosesteeg 4, 7273 PV Haarlo | T (0545) 26 17 22 | E info@deberkelhof.nl | Disclaimer