Brief van Bess en de andere dieren!

print deze pagina
17-04-2020
Dag lieve mensen,

Jaahhhhhhhhhhhhh hier ben ik weer. Hebben jullie een fijn Pasen gehad en lekker veel eitjes gegeten??

Hier was het ook gezellig !! Het was mooi weer er werden eitjes verstopt en weer gevonden. Er was ook chocolademelk, dat is een beetje gek met Pasen. Iemand van het personeel had de mand met eitjes laten staan in de zon in de kas en dat kan natuurlijk niet, dan krijg je chocolade melk!!! Dom, dom, dom!

Verder hebben ze hier ook lekker gegeten, hoorde ik. Ik ben gek op modder, maar hemelse modder, daar had ik nog nooit van gehoord, jullie wel ?? Dat is een toetje gemaakt door een bewoner die in een restaurant werkt, het was heerlijk !!!

Hebben jullie allemaal het cadeautje gekregen?  Wat lekkers en een boekje. En…. Heb je al een verhaaltje geschreven? Ik ben erg benieuwd!

En ik heb nog een leuk nieuwtje !!! Weet je wat we hebben gekregen van een lieve mevrouw???

Een echt poppenhuis. Weet je wat dat is ?? Dat is een groot huis van karton en hout. In dat huis zitten kamers en een badkamer en een wc…  alles wat in een gewoon huis ook zit, maar dan heel klein. Het is nog niet helemaal af en we kunnen deze zelf af maken als je het leuk vindt om te helpen. En als het dan klaar is, dan kunnen we er mee spelen.

Wat duurt het allemaal lang, hé en wat missen we elkaar. Maar, volhouden hoor !!!

We zijn nog steeds druk in de tuin bezig en het ziet er mooi uit. We kunnen al lekker buiten zitten en dat is ook fijn. Er is zelfs iemand die in een hangmat ligt! Ik heb het geprobeerd, maar ik word er een beetje zeeziek van. Ik blijf liever met 4 pootjes op de grond.

Op het erf wordt er ook veel gefietst, dat is super leuk om te zien. Maar ik blijf lekker met m’n billen in de zon liggen met m’n koptelefoon op, daar hou ik van.
Ik kijk wel of alles goed gaat overal.

Lieve mensen, pas goed op jezelf en je hoeft je echt geen zorgen over ons te maken, er wordt goed voor ons gezorgd.

Tot de volgende keer dikke knuffel van al jullie dierenvrienden en Bess.
 

Stichting De Berkelhof
Haarlosesteeg 4, 7273 PV Haarlo | T (0545) 26 17 22 | E info@deberkelhof.nl | Disclaimer