Brief van Bess - 03-04-2020

print deze pagina
Dag lieve mensen,

Hier ben ik weer. Eerst wil ik jullie bedanken voor de mooie tekeningen die ik heb gekregen. Wat mooi !!!! En mijn hok fleurt er heel mooi van op.

Wat ging de week weer snel hé. Woensdag was 1 april, normaal maken we dan grapjes onder elkaar, want wij dieren kunnen ook grapjes maken. Maar nu hebben we geen grapjes gemaakt.  We hadden allemaal een beetje een baaldag. Jullie ook?? We hoorden namelijk dat het nog langer gaat duren voordat jullie weer bij ons mogen komen. En dat is helemaal niet grappig !!!


Soms vind ik het ook moeilijk te begrijpen wat er nu allemaal aan de hand is. Maar gelukkig heeft mijn tante, die wel een beetje verstand computers heeft, mij wat door gestuurd. Daar wordt nog eens een keer verteld wat dat gekke virus is. Kijk maar eens op steffie.nl  Ik vind Steffie heel aardig! En als je hier klikt, vertelt Steffie ook over wat Corona is, en nog wat ideetjes over hoe je het beste je dag door kunt komen!


Weet je wat leuk is? De mensen die hier wonen krijgen regelmatig post en soms zitten daar cadeautjes bij voor iedereen. Deze week kregen we een boekje met recepten om lekkere dingen te bakken. Ik denk dat ze in het weekend wel wat gaan bakken. 

De bewoners mogen het erf niet af door dat stomme virus en dat is heel moeilijk voor iedereen. En er mag ook geen bezoek komen, alleen de mensen die er werken. En dat vind ik best zielig voor iedereen.

En weet je wat het personeel nu moet doen?? Ze moeten een lapje voor hun mond doen en dat is een heel gek gezicht. Maar het moet door dat stomme virus. Stiekem moet ik wel een klein beetje lachen om de gekke mondkapjes. Want weet je: lachen is heeeeeel erg gezond, gelukkig kunnen we nog wel veel lachen met elkaar!

Weet je wat ook leuk is ? Luisteren naar verhaaltjes. Mijn tante heeft me deze site doorgegeven www.luusteren.nl , dat zijn verhaaltjes in het dialect. Ik heb er al een paar geluisterd, probeer maar eens!
Misschien vind jij ze ook leuk.

Nou lieve mensen, ik krijg kramp in m’n pootje van het typen. Als jullie je vervelen, maak maar mooie dingen voor de mensen hier of voor ons.

Pas goed op jezelf en op anderen. Dat doen wij ook.

Dikke knuffel van Bess

Stichting De Berkelhof
Haarlosesteeg 4, 7273 PV Haarlo | T (0545) 26 17 22 | E info@deberkelhof.nl | Disclaimer