Brief aan iedereen van ons varken

print deze pagina
Hallo allemaal,
Ons varken heeft een berichtje gestuurd voor jullie. Kijk maar wat leuk!

Hé lieve mensen,

Even een berichtje van mij. Hoe gaat het met jullie? Met mij gaat het goed hoor. Het is wel erg stil op de boerderij en ik mis jullie best. Maar maak je geen zorgen, voor mij wordt goed gezorgd door de bewoners en personeel.

Ik heb gehoord van dat vervelende virus, gelukkig hebben wij dieren daar geen last van.

Er mag nu ook geen bezoek meer komen op de boerderij en dat is best even wennen. Dat is ook best zielig voor de mensen hier. Gelukkig mogen ze wel spelen met ons en elkaar. En extra bellen, dat is ook leuk. Wist je dat je kunt bellen en elkaar dan kunt zien??? Dat is ook gek! Ik wil dat niet hoor, zou ik eerst naar de kapper moeten.

Ik hoorde dat de mensen ook niet meer mogen knuffelen met elkaar, en dat lijkt me heel moeilijk. Ik ben een knuffelkont, maar dat weten jullie wel. Via dit briefje geef ik jullie allemaal een dikke knuffel.

Ik hoorde ook dat jullie allemaal werkjes krijgen om te knutselen, dat is ook leuk. Je mag me best wat sturen hoor, dan hang ik dat op in m’n hok. Lijkt me wel gezellig.

Eigenlijk lijkt het een beetje op vakantie hé. Lekker uit slapen, daar hou ik ook van. Muziek luisteren of tv kijken. Nick en Simon of Jannes is ook leuk.

Nou lieve mensen ik hoop jullie snel weer te zien, en zal jullie samen met mijn dierenvriendjes op de hoogte houden, hoor.

Dikke knuffel van mij.

Stichting De Berkelhof
Haarlosesteeg 4, 7273 PV Haarlo | T (0545) 26 17 22 | E info@deberkelhof.nl | Disclaimer